Viser alle 12 resultater

1 2 3 4 5 6 columns

BASIC CHAIR

4 390kr ekskl. mva

Minimalisme gir ikke bare en følelse av storhet inne i et lukket rom, men hjelper oss også med å innse hvor lite som faktisk er nødvendig for å få oss til å føle seg bra. BASIC – overraskende behagelig for hva det kan være – fra å jobbe på et kontor for å slappe av hjemme, eller til og med slappe av i hagen med venner og kjære. Denne stolen tjener som bevis på at selv de mest verdslige øyeblikkene i våre liv kan bli omgjort til hyggelige opplevelser.

BOSS CHAIR

6 050kr ekskl. mva

Den halvmåneformede ryggstøtten er bokstavelig talt et abstrakt energifelt. På grunn av at hvis du sitter i BOSS-stolen, får du deg til å føle deg som en kraftig og allmektig sjef, som gjør deg til den ultimate overordnede, hvis krav er umulig å nekte av noen du velger å beordre. BOSS – kraft og eleganse!

EGO CHAIR

4 950kr ekskl. mva

Hvis du er lei av verden – del din EGO med ingen, men deg selv. Når du ønsker samvær og har følelsen av sommerfugler i magen din, vet du at din EGO også kan passe til mer enn en person, selv om det kommer til å være et nært trykk. Dette er ikke en stol bare for den ensomme! EGO er laget for deg til å bestemme hvordan eller med hvem du skal bruke den.

IBIS

10 450kr ekskl. mva

Selv om du er omgitt av tusenvis av mennesker som snakker rastløst og skaper kaos, så lenge du slapper av i Ibis, vil du ikke føle deg annet enn harmoni, fred og ro. Tror du dette er for dristig av en uttalelse? Ikke i det hele tatt! Denne stolen er spesielt laget på en måte som gjør den perfekt til meditasjon, selvutforskning og energiforyngelse.

KING TABLE

5 500kr ekskl. mva

KING TABLE er ikke det gjennomsnittlige og konservative kongelige bord. Det er en fordel for de kreative, evig skiftende personlighetene som finner opp en nyskapende ide hver kveld, de som åpner andres øyne og styrer dem ut av mørket. Fleksibilitet, innovasjon, muligheter!

LUCKY WHALE CHAIR

5 390kr ekskl. mva

Ser på den lekre formen på stolen og tenker på navnet sitt, LUCKY WHALE, er bundet til å få et smil i ansiktet ditt. Og for en god grunn, fordi kombinasjonen av funksjonaliteten til en stol og formen av en hval i en er helt sikkert uvanlig, for ikke å nevne at denne hvalen ikke krever konstant oppmerksomhet, et svømmebasseng eller et sjømatmåltid for å holde seg lykkelig.
LUCKY WHALE er spesielt behagelig når den kombineres med STRANGER, som kan brukes som benstøtte samt sete.

MANU COMPACT HANGING CHAIR

9 790kr ekskl. mva

Selv om du er omgitt av tusenvis av mennesker som snakker rastløst og skaper kaos, så lenge du slapper av i MANU COMPACT, vil du ikke føle deg annet enn harmoni, fred og ro. Tror du dette er for dristig av en uttalelse? Ikke i det hele tatt! Denne stolen er spesielt laget på en måte som gjør den perfekt til meditasjon, selvutforskning og energiforyngelse.

MANU KING CHAIR

10 890kr ekskl. mva

Vær skaperen av en egen verden. Vær modig og føl deg som en konge! En skinnende trone, et fløyels mantel, et scepter brodert med diamanter. Denne stolen vil gi deg overbevisning om at alt er mulig fordi MANU KING-stolen er fast, modig og det holder opp med tiden – akkurat de egenskaper en stor konge burde ha.

MANU NEST hanging chair

13 090kr ekskl. mva

Selv om du er omgitt av tusenvis av mennesker som snakker rastløst og skaper kaos, så lenge du slapper av i MANU NEST, vil du ikke føle deg annet enn harmoni, fred og ro. Tror du dette er for dristig av en uttalelse? Ikke i det hele tatt! Denne stolen er spesielt laget på en måte som gjør den perfekt til meditasjon, selvutforskning og energiforyngelse.

MANU NEST KING HANGING CHAIR

20 790kr ekskl. mva

Selv om du er omgitt av tusenvis av mennesker som snakker rastløst og skaper kaos, så lenge du slapper av i MANU NEST KING, vil du ikke føle deg annet enn harmoni, fred og ro. Tror du dette er for dristig av en uttalelse? Ikke i det hele tatt! Denne stolen er spesielt laget på en måte som gjør den perfekt til meditasjon, selvutforskning og energiforyngelse.

MINI TABLE

6 800kr ekskl. mva

En oppvarmet dans med en voldsom kvinne som har uttrykte hofter hviler uimotståelig i hendene … MINI TABLE vil gjøre dere, menn, varme og impulsive. På den annen side vil du – medlemmer av det blide kjønn – bli enda mer lidenskapelig og forførende hvis du lar deg bli båret av form og atmosfære av MINI TABLE, slik at du kan lage din egen fortolkning av sansene.

PANDIT CHAIR

4 890kr ekskl. mva

Dette er stolen for rådgivere. De mest nyttige rådene er ikke bare lett oppnåelige, men også ekstremt effektive. PANDIT er stolen for å sortere ut dine tanker, slik at du kan komme med verdifulle forslag, det er en stol for å sette ditt sinn rolig og glemme det unødvendige. Avslapping i høyeste grad!